scandawedekaalertarrow-rightcartcertifiedchevron-downchevron-rightcloseconfiguratordeleteeditenvelopefaxflaghamburgerhelphideinfolightningmapphoneplusprofileresetshowstaridealmastercardpaypalvisa

Handgemaakt in Nederland

Met behulp van onze kastenconfigurator kunt u zelf uw Wedeka kast op maat samenstellen. Elke kast wordt door ons speciaal gemaakt en samengesteld. Door te werken met een uitgebreid, maar toch standaard assortiment, kunnen wij uw eigen kast leveren tegen een schappelijk prijs. Zo kunt u uw ruimte efficiënt gebruiken en de prijs van uw Wedeka kast zo hoog maken, of laag houden, als u zelf wenst.

Wedeka kasten worden al meer dan 30 jaar in Nederland geproduceerd. We kunnen dan ook spreken van een Nederlands kwaliteitsproduct. De Wedeka kasten fabriek ligt in het Groningse Ter Apel.

De basiskleuren van de Wedeka kasten zijn zo gekozen dat ze goed passen bij de natuurlijke uitstraling die wij voor onze kasten belangrijk vinden. Zelfs bij onze diep zwarte kleur blijft de houtnerf zichtbaar. Al onze lakken zijn op waterbasis. Dit is beter voor het milieu en voor de gezondheid van onze medewerkers, terwijl de kwaliteit niet onder doet. Voor de handige doe-het-zelvers met een speciale kleurwens leveren wij onze Wedeka kasten ook in onbehandelde uitvoering.

Hoewel onze Wedeka kasten door de jaren heen een productontwikkeling hebben meegemaakt, zijn ze in de kern hetzelfde gebleven. Het Wedeka kasten systeem is en blijft uitbreidbaar. Wel dient u rekening te houden met de invloed van licht op de kleur, vooral bij onze lichtere uitvoeringen.

Wedeka kasten worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wedeka Bedrijven biedt haar medewerkers de ruimte om zich te ontwikkelen naast een volwaardige arbeidsplaats in de maatschappij . Door een goede begeleiding van de medewerkers is Wedeka in staat samen met hen een kwaliteitsproduct op de markt te brengen.

Heeft u advies nodig of  heeft u vragen waarop u het antwoord niet vindt op onze site, neemt u dan contact met ons op: bij voorkeur door het sturen van een mail naar verkoop@wedeka.nl . U kunt tijdens kantooruren ook bellen met onze serviceafdeling in Ter Apel 0599 – 581330. Wij zullen uw vragen zo snel en goed mogelijk beantwoorden.

Wilt u maatwerk combineren met een toch redelijke prijs, gaat u dan naar onze kastenconfigurator en stel uw eigen kast samen.

 

Naar configurator