scandawedekaalertarrow-rightcartcertifiedchevron-downchevron-rightcloseconfiguratordeleteeditenvelopefaxflaghamburgerhelphideinfolightningmapphoneplusprofileresetshowstaridealmastercardpaypalvisa

Boekenkast op maat

Onze klassieker bij uitstek: de Wedeka boekenkast op maat. Volledig naar uw wens samen te stellen met de Wedeka kasten configurator.

Houten boekenkast

U begint met het creëren van uw houten boekenkast door te kiezen uit de hoogte maten 178, 208, 233 en 248 cm. Voor wat betreft de diepte heeft u keuze uit 20, 30 en 40 cm. De breedte van elk boekenkast compartiment kunt u zelf bepalen: 50, 80 of 100 cm. Door gebruik te maken van de mogelijkheid van plinten en/of sierplinten zijn de draagpennen onzichtbaar en geeft u uw houten boekenkast op maat een nog mooiere uitstraling. Het aantal en de plaats van de legborden in uw boekenkast bepaalt u zelf. Deze zijn om de 4 cm verstelbaar.

Open boekenkast

Behalve voor boeken is onze open boekenkast op maat natuurlijk ook uitermate geschikt voor het opbergen en tonen van andere verzamelingen zoals DVD’s en CD’s. Deze zijn in onze open boekenkast mooi zichtbaar. Door op het betreffende compartiment te klikken kunt u uw boekenkast precies maken zoals u wenst. Archiefsteunen ter ondersteuning van mappen en/of boeken maken uw Wedeka boekenkast compleet.

Design boekenkast

De mogelijkheden van Wedeka boekenkasten zijn erg groot, in feite kunt u uw eigen design ermee maken. Is de door u gewenste kleur niet verkrijgbaar, bestel dan eenvoudig een ongelakte uitvoering. Eenmaal thuis lakt u deze gewoon zelf in elke gewenste kleur. 

Klaar met het samenstellen van uw eigen Wedeka boekenkast op maat? Kijkt u dan eens naar onze kleurmogelijkheden, ook hierin is de keuze aan u. 

Creëer uw eigen boekenkast op maat

Uw boekenkasten op maat gemaakt door Wedeka!

U wilt graag een nieuwe boekenkast? Laat uw boekenkasten op maat maken door Wedeka. De boekenkasten kunt u zelf samenstellen, zodat de boekenkast helemaal aansluit op uw wensen. Met de online configurator van Wedeka kunt u speciale en mooie boekenkasten op maat helemaal zelf creëren.

Creëer de mooiste boekenkasten op maat

Er zijn vele toepassingen en mogelijkheden voor Wedeka’s boekenkasten op maat. Om de ruimte in uw huis optimaal te kunnen benutten, kunt u uit verschillende maten boekenkasten kiezen. Om te beginnen selecteert u de gewenste hoogte van de boekenkast. U kunt hierbij kiezen uit 178, 208, 233 en 248 cm. Daarna heeft u de mogelijkheid om de diepte van de boekenkast te bepalen, hierbij heeft u de keuze tussen 20, 30 en 40 cm. Vervolgens kiest u de breedte van elk compartiment van de boekenkast, waarbij u de keuze heeft tussen 50, 80 of 100 cm. Hierdoor heeft u snel en eenvoudig uw boekenkasten op maat gemaakt, waardoor deze perfect zal staan in bijvoorbeeld uw huis of op kantoor.

De boekenkasten op maat gemaakt en helemaal naar uw wens

Om een nog mooiere uitstraling van uw boekenkast te creëren kunt u zelf bepalen hoeveel legborden u in uw boekenkast wilt. Daarbij kunt u ook zelf beslissen waar in de boekenkast deze legborden worden ingezet, de legborden zijn om de 4 cm verstelbaar. 

Uw boekenkasten op maat passen precies in uw interieur omdat u kunt kiezen uit verschillende soorten kleuren hout. De volgende kleuren zijn mogelijk:

  • Blank gelakt
  • Kersen gebeitst
  • Donker bruin gebeitst
  • Mirna wit gebeitst

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om het hout van uw boekenkasten niet te behandelen. Daarnaast kunt u uw boekenkasten op maat laten maken door middel van het plaatsen van plinten en/of sierplinten, waardoor de draagpennen geheel onzichtbaar zullen zijn.

Naar configurator