scandawedekaalertarrow-rightcartcertifiedchevron-downchevron-rightcloseconfiguratordeleteeditenvelopefaxflaghamburgerhelphideinfolightningmapphoneplusprofileresetshowstaridealmastercardpaypalvisa

Hoekkasten

Een hoekkast helemaal op maat en naar uw eigen wensen? Dat kan met de Wedeka kasten configurator. Creëer de mooiste hoekkast voor uw interieur.

Hoekkasten slaapkamer

Uniek in zijn soort is de Wedeka hoekkast, vaak toegepast in de slaapkamer maar ook geschikt voor de woonkamer. Met de Wedeka kasten configurator stelt u een hoekkast samen waarmee u in principe elke wand van elke ruimte volledig in kunt vullen om zodoende optimaal gebruik te maken van de ruimte die u heeft. Leverbaar in 4 hoogtes, 2 dieptes en in breedte variërende compartimenten van 50, 80 en 100 cm, is vrijwel elke wand van elke ruimte volledig invulbaar. Bepaal het aantal en de inhoud van de verschillende compartimenten door eenvoudig op het compartiment of de + te klikken. Ladeblokken, formulierkasten en deuren in 2 hoogtematen en 2 breedte maten maken uw Wedeka hoekkast compleet.  De enige beperking die de Wedeka hoekkast heeft is dat er in de hoek geen deuren en andere speciale accessoires als ladeblokken geplaatst kunnen worden.

Hoekkasten woonkamer

Behalve in de slaapkamer, wordt de hoekkast van Wedeka ook vaak in de woonkamer gebruikt. Bij het samenstellen van uw hoekkast kunt u ook kiezen voor sierplintborden en plintborden, waardoor de draagpennen onzichtbaar worden. Onze hoekkasten zijn te verkrijgen in 4 prachtige en natuurlijke kleuren. Daarnaast zijn de Wedeka hoekkasten ook te bestellen in ongelakte uitvoering. De handige doe-het-zelver kan de hoekkasten zelf in elke gewenste kleur lakken of beitsen. Hiermee passen de Wedeka hoekkasten gegarandeerd in ieder interieur.

Stel direct uw eigen hoekkast samen

Naar configurator