scandawedekaalertarrow-rightcartcertifiedchevron-downchevron-rightcloseconfiguratordeleteeditenvelopefaxflaghamburgerhelphideinfolightningmapphoneplusprofileresetshowstaridealmastercardpaypalvisa

Wandkasten op maat

Wedeka maakt het u mogelijk om zelf wandkasten op maat samen te stellen. Zo creëert u een wandkast, helemaal op maat en in de gewenste kleur.

Houten wandkast

De Wedeka wandkasten op maat blinken uit door de veelheid aan mogelijkheden en toepassingen. Met de Wedeka kasten configurator stelt u een wandkast samen waarmee u in principe elke wand volledig in kunt vullen om zo optimaal gebruik te maken van de ruimte die u heeft. Leverbaar in 4 hoogtes, 2 dieptes en in breedte variërende compartimenten van 50, 80 en 100 cm, is vrijwel elke wand volledig invulbaar. U varieert eenvoudig door op het compartiment te klikken. Ladeblokken, formulierkasten en deuren in 2 hoogte maten en 2 breedte maten maken de Wedeka wandkasten compleet.

Creëer uw eigen wandkast op maat

Natuurlijk kunt u bij de Wedeka wandkast ook kiezen voor sierplintborden en plintborden zodat de draagpennen onzichtbaar zijn. Daarnaast kunt u een keuze maken uit onze 4 prachtige, natuurlijke kleuren.

Speciaal is dat de Wedeka wandkast ook te bestellen is in ongelakte uitvoering. De handige doe-het-zelver kan de wandkast zelf lakken of beitsen in elke gewenste kleur. De Wedeka wandkast is een wandkast die zo volledig bij uw wensen past.

Begin direct!

Naar configurator