scandawedekaalertarrow-rightcartcertifiedchevron-downchevron-rightcloseconfiguratordeleteeditenvelopefaxflaghamburgerhelphideinfolightningmapphoneplusprofileresetshowstaridealmastercardpaypalvisa

Dressoir op maat

Uw eigen dressoir design, helemaal op maat en in de door u gewenste kleur? Met de Wedeka kasten configurator creƫert u eenvoudig uw eigen dressoir design.

Uw eigen dressoir design

Hoewel de hoogte van uw design dressoir standaard 128 cm is, kunt u kiezen uit 2 dieptematen: 30 cm en 40 cm. De verschillende compartimenten  (tot 7 stuks/meter) van het dressoir zijn leverbaar in 50, 80 en 100 cm breed. Compartimenten van 50 cm hebben 1 deur, van 80 en 100 cm 2 deuren.

Houten dressoir kast

Ook achter de deuren ziet uw dressoir er uit zoals u dat zelf wenst. U kunt kiezen voor (stof)plintborden, sierplintborden, zodat de draagpennen onzichtbaar zijn, of gewone legborden. Het aantal en de plaats van de borden is volledig aan u. Heeft u daarnaast behoefte aan ladeblokken of formulierkasten voor extra opbergruimte? Alles is mogelijk. U hoeft hiervoor enkel op het compartiment van het dressoir in de configurator te klikken en aan te geven wat u wenst. Ook kunt u grepen bij ons bestellen, maar u kunt ze ook elders aanschaffen voor een nog persoonlijkere uitstraling van uw dressoir. Is uw dressoir design gereed, kijkt u dan eens naar onze prachtige kleuren, ook hierin is de keuze aan u.

Begin direct met uw eigen dressoir design!

Naar configurator