scandawedekaalertarrow-rightcartcertifiedchevron-downchevron-rightcloseconfiguratordeleteeditenvelopefaxflaghamburgerhelphideinfolightningmapphoneplusprofileresetshowstaridealmastercardpaypalvisa

Houten stellingkast op maat

De Wedeka stellingkast is de meest eenvoudige kast uitvoering die wij te bieden hebben. Met de Wedeka stellingkasten configurator bouwt u gemakkelijk uw eigen Wedeka stellingkast die is opgebouwd uit open staanders, legborden met onderaan al dan niet, de keuze is aan u, een plint. Per 2 compartimenten is er een kruisschoor voor de stevigheid. Extra zekering aan de muur is mogelijk met speciaal daarvoor te bestellen muurbeugels.

Houten stellingen

In al zijn eenvoud is de Wedeka stellingkast juist door zijn vele mogelijkheden één van onze toppers. Zo is de Wedeka stellingkast leverbaar in 4 hoogtematen, 4 dieptematen en 4 breedtematen. De breedte van elk compartiment van de stellingkast kunt u per compartiment bepalen door op het compartiment te klikken. Zo bepaalt u ook het aantal legborden dat u wenst. Uitgevoerd in één van onze prachtige kleuren, krijgt de Wedeka stellingkast juist dat extra wat deze onderscheidt van andere stellingkasten.

Direct uw eigen stellingkast samenstellen?

Begin direct met het samenstellen van uw eigen stellingkast in onze configurator.

Naar configurator