scandawedekaalertarrow-rightcartcertifiedchevron-downchevron-rightcloseconfiguratordeleteeditenvelopefaxflaghamburgerhelphideinfolightningmapphoneplusprofileresetshowstaridealmastercardpaypalvisa

TV-meubel op maat

Heeft u dat specifieke TV-meubel nog steeds niet gevonden? Met de Wedeka kasten configurator kunt u eenvoudig uw eigen TV-meubel maken.

TV meubel maken

Hoewel de hoogte van uw TV-meubel standaard 128 cm is, kunt u kiezen uit 2 dieptematen: 30 cm en 40 cm. De verschillende compartimenten  (tot 7 stuks/meter) van het TV-meubel zijn leverbaar in 50, 80 en 100 cm breed. Alleen het compartiment waarin uw TV komt te staan is standaard 130 cm breed. Compartimenten van 50 cm hebben 1 deur, van 80 en 100 cm 2 deuren. 

TV meubel hout

U kunt uw TV meubel echt helemaal naar eigen wens maken. Ook achter de deuren ziet uw TV-meubel er uit zoals u dat zelf wenst. U kunt kiezen voor (stof)plintborden, sierplintborden, die de draagpennen verbergen, of gewone legborden. Het aantal en de plaats van de borden is volledig aan u. Heeft u daarnaast behoefte aan ladeblokken of formulierkasten voor extra opbergruimte? Alles is mogelijk. U hoeft hiervoor enkel op het compartiment van het TV-meubel in de configurator te klikken en aan te geven wat u wenst. Ook kunt u grepen bij ons bestellen, maar u kunt ze ook elders aanschaffen voor een nog persoonlijkere uitstraling van uw TV-meubel. Heeft u uw TV-meubel samengesteld, kijkt u dan eens naar onze prachtige kleuren, ook hierin is de keuze aan u.

Direct uw eigen TV meubel maken

Naar configurator